20. JANUAR  2004 Strana 9

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

  V noci z 11. na 12. januara sa neznamy pachatel vlamal do pohostinstva Tatran v Ciernom Balogu - Janosovke. Kradezou hifisystemu Aiwa, farebneho televizora Thomson, cigariet a liehovych napojov roznych znaciek sposobil skodu za 30 000 korun a poskodenim zariadenia 500-korunovu skodu.

...

O popoludnia 15. januara do nasledujuceho rana sa v rekreacnej chate v Brezne zasobil dalsi zlodej. Postupoval rovnakym sposobom a odniesol si pol kila slaniny, kavu, cestoviny, dva kilogramy muky, sest poharov zavaranin a konzervy. V tomto pripade skodu vycislili na 7500 korun.

...

Dvadsat metrov medeneho kabla zmizlo v case od 23. decembra do 14. januara zo skladu uhlia na zeleznicnej stanici v Pohronskej Polhore. Firma Badger utrpela touto kradezou skodu vo vyske 20 000 korun.

...

Pod plastikom tmy zo 14. na 15. januara mali nevolanu navstevu v pohostinstve RIA v Pdbrezovej. Jeho majitel z Brezna kradezou liehovych napojov, cigariet, cukroviniek a kavy utrpel skodu za 14 000 korun. Okrem toho zlodej poskodil aj vyherne automaty zilinskej firmy.

V noci zo 14. na 15. januara ktosi sarapatil aj v rekreacnej oblasti Krpacovo, kde z lyziarne hotela Hydrostav zmizli lyze ,,fischerky" a dva pary lyziarok znaciek Munari a Technica, cim ich majitelia z Bratislavy a zo Senkvic utrpeli skodu dovedna za 13 400 korun. Na zariadeni spolocnosti Krpacovo, s. r. o., ostalala skoda za 6000 korun. V tom istom case sa ktosi vlamal aj do bufetu lyziarskeho centra hotela Hydro, odkial chybaju liehove napoje, cigarety roznych znaciek a financna hotovost, vsetko spolu za 12 000 korun.

...

V case od 19. decembra do 16. januara neznamy pachatel vykonal kradez vlamanim do rekreacnej chaty v Brezne. Vylomil drevenu okenicu, rozbil okno, vosiel do chaty a ukradol kilogram slaniny, chlieb, maslo, kilogram ryze a balenie cestovin. Kradezou a poskodenim zariadenia vznikla majitelovi z Brezna skoda dovedna za 2300 korun.

...

Neprijemne prekvapenie v doline Mlyna v katastri Myta pod Dumbierom cakalo 13. januara na majitelku rekreacnej chaty z Banskej Bystrice. Od 15. decembra z chaty ktosi ukradol elektricke stenove zasuvky, elektricky vypinac, kabel a dialkove ovladanie na televizor. Skodu vycislili dovedna bezmala na 6000 korun.

(vk)

Co sa udialo v tyzdni od 2. do 9. januara

 
Uzreli svetlo sveta image

 

Veronika Horna z Hronca, Barborka Kaliska z Brezna, Lukas Pustaj z Cierneho Balogu, Ema a Terezia Turcanove z Nemeckej, Veronika Slivkova z Brezna, Vanesa Pokosova z Brezna, Lea Bubelinyova z Cierneho Balogu, Adam Trnavsky z Pohronskej Polhory, Maria Hrabovska z Polomky, Rastislav Oracko zo Zavadky nad Hronom, Lilian Kurtikova z Michalovej, Laura Giertlova z Brezna.

Opustili nas_image l

 

Amalia Kovacikova (77) z Cierneho Balogu – Dobroce, Stefan Caban (76) z Brezna, Terezia Daskova (82) z Cierneho Balogu, Aloizia Tazka (75) z Hronca, Pavol Smidak (71) z Valaskej, Jolana Luchavova (85) z Hronca, Jolana Kordulicova (74) z Predajnej, Alzbeta Debnarova (96) z Hronca, Anton Rapcan (67) z Drabska, Ondrej Kriak (81) z Hornej Lehoty, Julius Neusch (66) z Valkovne, Emilia Soliarova (88) z Brezna, Anna Kristekova (86) z Brezna, Anna Oravkinova (91) z Helpy.

Blahozelanie_image

 

Zelame ti stastie, lebo je krasne, vela zdravia, lebo je vzacne, vela lasky, lebo je jej malo, zelame ti, aby sa ti z tychto darov co najviac dostalo.

Dna 4. januara oslavila krasne patdesiate piate narodeniny manzelka, mama, starka a sestra

Marta Sujova z Brezna – Rohoznej.

K tomuto vzacnemu jubileu zo srdca blahozela manzel, dcera, synovia a sestra s rodinami.

...

Strnasteho januara sa okruhleho zivotneho jubilea dozila dlhorocna clenka Divadelneho suboru Jana Chalupku v Brezne

Margita Kubinyova.

Vela stastia, zdravia a lasky k okruhlemu vyrociu jej zelaju clenovia DSJCH.

 

SPOMIENKY

Mal som vas vsetkych rad a chcel som este zit, ale prisla ta chvila, ked musel som vas opustit. Neplacte, nechajte ma tisko spat, co mi bolo sudene, muselo sa stat.

Dna 17. januara uplynuli dva roky odvtedy, co nas navzdy opustil nas drahy manzel, otec a stary otec

Dusan Vetrak zo Sihly.

S laskou spomina smutiaca rodina.

...

To, ze sa rana zahoji, je len klamne zdanie. V srdci ostala bolest a tiche spominanie.

Den 19. januar je nasim najbolestnejsim dnom, ked nas opustil nas manzel, otec a starky

Jan Filipiak z Brezna.

Kto ste ho poznali, venujte mu s nami tichu spomienku.

Matka, manzelka, syn Jan s rodinou, Jaro, dcera Eva s rodinou, vnucky Veronika, Lenka a Anicka.

SPOMIENKY

Telo v zemi zhasne jak slza na tvari, spomienka na teba jak hviezda zaziari.

Dna 1. januara uplynulo desat rokov odvtedy, co nas opustila nasa manzelka a mama

Veronika Belkova z Brezna.

S laskou spomina manzel a syn.

...

Cas plynie, ale rana jatri, boli. Nieto takeho lieku, co ju zahoji.

Dna 8. januara sme si pripomenuli desiate vyrocie umrtia nasho otca

Milana Janciara

a 12. jula si pripomenieme deviate vyrocie umrtia nasej matky

Vilmy Janciarovej z Osrblia.

S laskou spominaju dcery Alena a Luba a syn Milan s rodinami.

...

Len kyticku kvetov z lasky ti na hrob mozeme dat, pokojny spanok priat, modlitbu tichu odriekat a s bolestou v srdci na teba spominat.

Dna 10. januara sme si pripomenuli druhe vyrocie umrtia

Jana Gregora z Hronca.

S laskou spominaju manzelka a dcera s rodinou.

...

Navzdy prestali pre teba hviezdy svietit, uz navzdy prestalo pre teba slnko hriat, ale ti, co ta milovali, nikdy neprestanu na teba spominat.

Dna 13. januara sme si pripomenuli dvadsiate vyrocie smrti nasho draheho manzela, otca, svokra a stareho otca

Jana Kana z Bacucha.

S laskou a uctou spomina manzelka Gizka, dcery, syn, nevesta, zatovia a vnuci.

Kto ste ho pozhali, venujte mu tichu spomienku.

...

Ruky pracovite museli skrehnut, ziadalo sa im v rodnej zemi odpocinut. Srdce ubolene prestalo bit, nebolo lieku, aby mohol dalej zit. Uz ta neprebudi slnko, ani krasny den, na breznianskom citnorine spis svoj vecny sen.

Dna 16. januara sme si pripomenuli druhe vyrocie smrti mojho manzela, otca a stareho otca

Jozefa Maraka z Brezna.

S laskou spomina manzelka, dcera, synovia s rodinami.

...

Zavrel si oci, srdce prestalo ti bit, aj ked sa ti tak velmi chcelo zit. Smutok a ticho dolieha na nas dom, velmi nam chybas otec drahy v nom.

Dna 25. januara si pripomenieme prve vyrocie umrtia nasho milovaneho

Stefana Precucha z Cierneho Balogu – Janosovky.

S laskou spomina manzelka, synovia a dcery s rodinami.

Kto ste ho poznali, venujte mu tichu spomienku.

Baran
Stastny tyzden, len v kritickych prvych dnoch radsej pribrzdite! V dalsich dnoch sa bude darit najma aprilovym, mozu vsak doplatit na nepremyslene konanie.

Byk
Na svoje si pridu narodeni v druhej polovici znamenia, utorok je vsak priaznivy pre vsetkych. Narodeni na prelome mesiacov by nemali robit zavazne rozhodnutia, mozu vsak stretnut novu lasku.

Blizenci
Na svoje si pridu najma junovi: zaziaria v spolocnosti, uspeju v zamestnani, ziskaju aj peniaze. Pre ostatnych bude uspesny len zaciatok tyzdna.

Rak
Priaznive vplyvy pomozu najma junovym, presadia sa, zarobia, nieco nove vymyslia. Julovi by vsak mali byt opatrnejsi a nenabrat si toho privela.

Lev
Najma narodeni v auguste mozu bez obav rozsirovat podnikanie, poziadat o zvysenie platu, ci zmenit zamestnavatela. Ostatni by si mali pockat na priaznivu druhu polovicu tyzdna.

Panna
Priaznive budu najmu prve dni tyzdna a potom vikend, dokazete sa spravne rozhodnut. V inych dnoch najlepsie pochodia narodeni v strede znamenia.

Vahy
V utorok presvedcite kazdeho. Ale pozor, dokazovanie svojej nezavislosti netreba povysit nad vsetko ostatne. V dalsich dnoch uspeju skor septembrovi.

Skorpion
Narodeni v druhej polovici znamenia budu uspesnejsi. Narodeni na prelome mesiacov, nerobte nic nepremyslene, najprv sa poradte! Viacerym vsak pomoze priatel ci milujuci partner.

Strelec
Vyuzite druhu polovicu tydna. Zlepsite si postavenie, ak pokojne zvazite svoje klady a zapory; ini si upravia vztahy s detmi, partnermi ci spolocnikmi.

Kozorozec
Decembrovych caka neha, spokojnost a stastie, ostatni by mali pribrzdit. Problemy hrozia najma tym, co nedokazu realne zhodnotit svoju situaciu. V utorok mozete zarobit.

Vodnar
Moze vas zaskocit nieco necakane, pravdepodobne u partnera. Ak vsak budete rozvazni, problem sa nakoniec vyriesi aj bez vasho pricinenia. Sobotu venujte nakupom.

Ryby
Konecne ste sa pozviechali a vracia sa vam vykonnost a sebadovera. Vasa vitalita bude kulminovat v strede tyzdna, mnohi (nielen podnikatelia) urobia uspesne obchody.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT