20. JANUAR 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 20. do 27. januara

Kino Mostar Brezno

20. ut - FK: Frida (19.30) - Strhujuci zivotny pribeh slavnej mexickej maliarky Fridy Kahlo.

24. so, 25. ne - Pan velryb (N. Zeland, MP/12, 19.30) - Dojimavy pribeh o priatelstve maleho dievcatka a najmajestatnejsieho tvora na zemi. Dobrodruzna drama.

27. ut - FK: Dalsich desat minut (19.30) - Myslienkovo provokativny poviedkovy film.

 

Kino Panorama Podbrezova

24. so, 25. ne - Pirati Karibiku - kliatba ciernej perly (USA, MP/12, 19.00) - Akcny dobrodruzny velkofilm. Premiera.

 

Kino Fabova hola Polomka

24. so - Prava blondinka 2 (USA, MP/12, 20.00) - Elle sa snazi preniknut vsade tam, kde sa taha za politicke nitky... Komedia.

 

Kino Trangoska Valaska

21. st - Kaslem na lasku (USA, MP/12, 18.00) - Dvojzmyselne narazky a slovne hracky prenasleduju casanovu Catcha. Komedia.

Kam za kulturou

Dievcenska odborna skola Valaska - Piesok pozyva vsetkych zaujemcov na Den otvorenych dveri, ktory sa uskutocni v priestoroch skoly v stredu 28. januara o 8. h.

 ...

Navstevnici Klubu dochodcov z Myta pod Dumbierom srdecne dakuju Marte Huskovej, majitelke restauracie Salas pod Zapacami v Myte pod Dumbierom za vybornu kapustnicu a zakusky, ktorymi sprijemnila ich predvianocne slavnostne posedenie. V nacatom roku zelaju jej i vsetkym zamestnancom pevne zdravie, dobre medziludske vztahy a uspechy v podnikani.

...

Zaver roka bola v Dome socialnych sluzieb pre deti a dospelych radostnejsi vdaka podpore z Orange Darujte Vianoce.

...

Obcianske zdruzenie Horehroncok pri Zakladnej umeleckej skole v Helpe zaverom roka podalo projekt do spolocnosti Orange Darujte Vianoce a pre obyvatelov Domu socialnych sluzieb pre deti a dospelych v Pohorelskej Masi ziskalo grant na sprijemnenie vianocnych sviatkov. Do projektu sa zapojilo 50 deti ZUS v Helpe, jej pedagogovia a obetavi rodicia. Pocas dvoch tyzdnov deti pripravili darceky a pekny kulturny program, s ktorym 26. decembra vystupili pred 60 detmi a dospelymi v Pohorelskej Masi. Neocenitelnym zazitkom pre vsetkych bolo vystupenie obyvatelov Domu socialnych sluzieb a spolocne zaspievane pesnicky. Z Pohorelskej Mase odchadzali plni nadsenia a poznania novych kamaratov a s pocitom dobre vykonanej prace. Aj uznanlive slova riaditelky Domu socialnych sluzieb vsetkych dodnes hreju pri srdci.

Este raz za obetavu pracu patri podakovanie rodicom, detom ZUS, pedagogom a spolocnosti ORANGE za moznost zrealizovania projektu.

...

Bombura klub v Brezne 24. januara o 20. h pozyva na Kazimierz Jonkisz Trio z Polska (K. Jonkisz - bicie, Borys Janczarski - tenorsaxofon, Martin Marincak - kontra bass, popredny europsky jazzovy perkusionista).


Dakujeme...

Dvanasteho decembra sa v Mestskom dome kultury v Brezne uskutocnil beneficny koncert, na ktorom Lions club a Istrobanka mojmu synovi Tomasovi Schwarzbacherovi poskytli financny dar, za ktory by som sa chcela srdecne podakovat. Dakujem Ing. Michalovi Kicovi, Ing. Janovi Grenerovi a Mgr. Marii Sajgalikovej, ktorym nie su lahostajne zdravotne postihnute deti a prajem im vela osobnych a pracovnych uspechov.

S. Schwarzbacherova

...

Co patri ludom, ktori vratia detom matku, rodicom dceru, muzovi zenu, priatelom a znamym blizkeho cloveka? Ak niekto aj napriek svojim vlastnym problemom dokaze denne rozdavat radost, pokoj, pochopenie a lasku, tito ludia si zasluzia uprimne dakujem. Tychto par zo srdca napisanych riadkov patri celemu personalu psychiatrickeho oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Brezne, ale v prvom rade primarke MUDr. Elenke Snarskej, MUDr. Eve Suchankovej a MGr. Alici Gregusovej. Zaroven vsetkym v novom roku prajem pevne zdravie, vela stastia a uspechov v ich narocnej, ale zato zasluznej praci.

Vdacna pacientka K. Chromcova

...

Specialna zakladna skola v Brezne dakuje vedeniu Mestskeho sportoveho kubu v Brezne za pomoc pri sportovych aktivitach.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT