Regionalne noviny obcanov Brezna, Horehronia a Stredneho rudohoria
ROCNIK 12

CISLO

03

20. JANUAR  2004 6-Sk

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Okres Brezno na medzinarodnom veltrhu cestovneho ruchu Slovakiatour

V dnoch 15. - 18. januara sa na 10. rocniku medzinarodneho veltrhu cestovneho ruchu ITF Slovakiatour vo Vystavnom a kongresovom centre v Bratislave predstavilo styristo vystavovatelov z dvadsiatich dvoch krajin. Na tomto podujati sa kazdorocne stretavaju vystavovatelia, aby sa pochvalili svojimi produktami a nadviazali nove kontakty. Ani v tomto roku na Slovakiatoure nechybali predstavitelia okresu Brezno.

h0403m.jpg (12286 bytes)Okres Brezno svoje aktivity prezentoval vo velkom vystavnom stanku Banskobystrickeho samospravneho kraja. Propagaciu nasho okresu zabezpecovala Prva rozvojova vidiecka agentura na cele s jej manazerom PhDr. Igorom Pasmikom. Pod jej ,,plastikom" malo zastupenie Regionalne zdruzenie miest a obci Horehronia a Stredneho rudohoria, konkretne mesto Brezno, mikroregiony Horehron, Muranska planina, Cierny Hron, Chopok - Juh, Ciernohronska zeleznica z Cierneho Balogu a spolocnost Tale, a. s.

Manazer Prvej rozvojovej vidieckej agentury PhDr. Igor Pasmik vyzdvihol skutocnost, ze v tomto roku na rozdiel od vlanajska mal nas region vlastny stanok. ,,Propagacia Horehronia prinasa jednak financne prostriedky a jednak sa cely region zviditelni", zdoraznil Dr. I. Pasmik.

(r)
Foto: Ing. Peter Cibula


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT