4. FEBRUAR  2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 4. do 11. februara

Kino Fabova hola Polomka
8. sobota - INSOMNIA (USA, MP/15, 20.00) - Tvrdy policajt, brilantny vrah, neueritelny zlocin...

Kino Panorama Podbrezova

8. sobota - AKO NA VEC (USA, MP/12, 19.00) - Filmovy pribeh usmevneho bestsellera.
9. nedela - WATERLOO PO CESKY (CR, MP/12, 19.00) - Manzelske poviedky, ktore maju v sebe vtip. Premiera.

Kino Trangoska Valaska

5. streda - POLICAJTKA (USA, MP/12, 18.00) - Osudova skuska pritazlivej policajtky.

Kino Mostar Brezno

8. sobota, 9. nedela - DNES NEUMIERAJ (USA, MP/12, 19.30) - Pierce Brosnan je zajaty pri tajnej misii medzi severnou a juznou Koreou. Uz to s nim vyzera biedne, ale nebol by to Bond, keby nad situaciou v poslednej chvili neziskal kontrolu.

Kam za kulturou

V Bombura klube v Brezne v sobotu 8. februara o 20. h vystupi skupina Oskar Rozsa (basgitara, elektronika) & Lubos Priehradnik (trubka) & Robo Rist (bicie).

...

Stredoslovenske osvetove stredisko v Banskej Bystrici pozyva na vystavu clena Horehronskeho vytvarneho zdruzenia, vytvarnika z Jarabej PASTELY ZDENA HRASNEHO, ktora bude vo foyeri Statnej opery v Banskej Bystrici a potrva do 28. februara.

...

Spolok architektov Slovenska, Spektrum grafik, a. s. pozyvaju do vystavnej siene Emila Bellusa na Nam. SNP 7 (1. poschodie) v B. Bystrici na predstavenie reprezentancnej obrazovej publikacie rodaka z Brezna Rastislava Bera BANSKA BYSTRICA KRASA ARCHITEKTURY. Predstavuje architektonicke hodnoty mesta minulych storoci i sucasnosti videne ocami architekta a umeleckeho fotografa.

...

Horehronske muzeum v Brezne pozyva do vystavnych priestorov na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na vystavu potapacskej techniky zo zbierky Petra Ferdinandyho POTAPANIE V MINULOSTI, ktora je spojena s vystavou fotografii spod vody a premietanim filmov z Medzinarodneho festivalu potapacskych filmov vo Vysokych Tatrach.

...

Mestsky mladeznicky parlament pri prilezitosti oslav svateho Valentina usporiada v piatok 14. februara o 18. h v Magic clube v Brezne slavnostny galavecer Valentin s MMP. O program sa postara mladez mesta a ako hudobne prekvapenie vystupi skupina mladych z breznianskeho gymnazia Sovietska krasa. Vstupne je 40 korun, v polnocnej tombole budu zaujimave vyhry (financne a vecne odmeny). Pridte, zabavite sa, zoznamite a Valentin bude i pre vas krasnym.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT