29. JUL 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 29. jula do 5. augusta

Kino Mostar Brezno

3. ne - PIANISTA (MP/12, 19.30) - Pribeh polskeho klaviristu, ktory pocas druhej svetovej vojny prezil vo varsavskom ghete.

Kino Trangoska Valaska

30. st - SOLARIS (USA, MP/12, 19.00) - Co vsetko by si obetoval pre druhu sancu?

Kino panorama Podbrezova

2. so, 3. ne - FARMA (USA, MP/12, 19.00) - Dovera, zrada ... Vybusny thriller. 

Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva na namestie: v piatok 1. augusta na TEN PRAVY JUZANSKY FOLK - na folkovej scene M. E. L. L:, v piatok 8. augusta na ROCKOVY PODVECER plny hudby skupiny Zero Point.

...

V dnoch 3. az 5. oktobra sa v Brezne uskutocnia VI. Horehronske slavnosti zboroveho spevu. Prihlasku, charakteristiku zboru (najmenej 25 riadkov), 2 fotografie zboru, zoznam skladieb (meno a priezvisko skladatela, nazov a dlzky skladby), meno a priezvisko dirigentov a solistov, kopiu ustrizku zlozenky, alebo vypis z uctu s uhradou ucastnickeho poplatku (1000 Sk) treba do 31. jula zaslat na adresu: Sekretariat HSZS, Daniel Rakyta - tajomnik organizacneho vyboru, Malinovskeho 9, 977 01 Brezno, tel./ fax: 6113412, szmb@szm.sk, www.hszs.szm.sk. 


Dakujeme...

Brezniansky MOTO LIVE CLUB dakuje vsetkym sponzorom, ktori podporili 1. motozraz na Horehroni a navstevnikom za hojnu ucast.

...

Vyjadrujem podakovanie starostovi obce Bacuch Stanislavovi Medvedovi za znovuobnovenie obecneho rozhlasu na hlavnej ulici, na ktoreho poskodeni a naslednom odstraneni sa podielali nezodpovedni obcania a predosle vedenie obce.

(pm)

...

Dakujem MUDr. Dagmar Kresakovej a celemu personalu gynekologicko-porodnickeho oddelenia za ludsky, srdecny a prikladny pristup ako pri porode, tak aj v obdobi stravenom v oddeleni. Starostlivost o rodicku a novorodenca v breznianskej nemocnici moze byt prikladom pre ine nemocnice, a to hlavne na vychode nase republiky, odkial mam nie prave najlepsie skusenosti. Takze, este raz dakujem za prikladnu pomoc a starostlivost a prajem vela dalsich uspesnych dni vo vasom oddeleni.

Zuzana Nosalova

 

 CIVILNA OCHRANA INFORMUJE

Preskusanie prevadzkyschopnosti systemov varovania obyvatelstva

Podla § 3a ods. 4 zakona NR SR cislo 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvatelstva a v zneni neskorsich predpisov stanovil Urad CO MV SR v piatok 8. augusta o 12. h dvojminutovym stalym tonom preskusanie prevadzkyschopnosti siete elektrickych siren na uzemi Slovenskej republiky.

 

 

PREDAJNA HRACKY

Nam. gen. M. R. Stefanika 19, Brezno (na poschodi)
vam ponuka tovar pre kojencov:
- nocniky, vanicky, choditka
- postielky + prislusenstvo
- zavinovacky, deky, perinky
- oblecenie pre deti od 0 do 3 rokov
(kvalitne slovenske vyrobky)
- kociky zn. KENYO, JANE (luxusne kociky), STEGGI, CAM, NEO, NATO (hlboke aj sportove)
- doplnky ku kocikom, nosice deti, klokanky
KOCIKY AJ NA SPLATKY QUATRO

POZOR!!!
Vyuzite posledny tyzden akcie LETO S USMEVOM
a vypredaj hraciek od Mattela
- Barbie, Matchbox, Hotwheels
Teraz s 10% zlavou!!!


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT