24. JUN 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 24. juna do 1. jula

Kino Fabova hola Polomka

28. so - Chyt ma, ak to dokazes (USA, MP/12, 20.00) - Skutocny pribeh podvodnika.

Kino Trangoska Valaska

25. streda - Santa Claus 2 (USA, MP/12, 18.00) - Pokracovanie uspesneho filmu z roku 1994. Komedia.

Kino Mostar Brezno

24. ut - FK: Vsetko co ste cheli vediet o sexe (19.30 - Je to film viac o zabave ako o sexe.

28. so, 29. ne - 8 zien (FR, MP/12, 19.30) - Osem zien - krasnych, prudkych, inteligentnych, zmyselnych a nebezpecnych...


Program Horehronskych dni spevu a tanca v Helpe

27. juna piatok (amfiteater) - 20.00 - 20.45 Privitanka - prezentacia domacich folklornych suborov, 20.45 - 21.45 Balocania - verejna nahravka Slovenskeho rozhlasu v B. Bystrici - Julius Bartos Suko (70. zivotne jubileum), program FSK Kycera z C. Balogu (70. vyrocie), 21.45 - 23.00 - FS Partizan, Marina

28. juna sobota (namestie obce) - 10.00 Prisli hostia zdaleka i zblizka - program folklornych skupin, detskych folklornych suborov, folklornych suborov, ludovych hudieb, spevackych skupin a solistov z roznych regionov Slovenska, 16.00 sprievod, amfiteater - 17.00 Deti - prezentacia tvorby detskych folklornych suborov okresov Brezno a Banska Bystrica, Zahrajte nam huslicky, roztancujte nam nozicky, 18.30 Slovaci zo zahranica + FS Partizan - program slovenskych folklornych kolektivov zo zahranicia a jubilujuci FS Partizan (45. vyrocie), 20.00 Nositelia tradicii - prezentacia tvorby dedinskych folklornych skupin (navaznost na prehliadky FSK v rokoch 2002, 2003), 21.30 Zamutovcan, Marina, Podpolanec, Hornad

29. juna nedela (amfiteater) - 13.30 FS Priehyba z Helpy (15. vyrocie), 14.00 Eurofolklor - galaprogram medzinarodneho folklorneho festivalu - Juhoslavia, Lotyssko, Bielorusko, 15.00 Galaprogram 38. HDST - slavnostny zaverecny program

Sprievodne podujatia: v sobotu na namesti obce: Jarmok tradicnych remesiel - Tradicna helpianska kuchyna, Kudelna izba, Balocky dvor (majstri ludovej umeleckej vyroby, tradicna kuchyna, atd), krojovany sprievod ucinkujucich obcou, vystava venovana obci Cierny Balog v drevenici v areali amfiteatra.

 ...

 V sobotu 5. jula o 10. h sa v Polomke uskutocni WESTERN RIDING A RODEO POLOMKA 2003.

Program: Trail, Western Pleasure, Pole Bending, obed, o 13.00 slavnostny nastup, Reining L, Barrel Race, Lasovanie, Western Horsemanship, Team Penning, Catle Penning, o 19.00 country zabava s Tulibandou (vstupne 30 Sk) + SHOW I. HLAVACKA.
Vstupne: dospeli 60 Sk, deti 30 Sk.


 Dakujeme ...

Nase obrovske podakovanie patri primarke Liecebne pre dlhodobo chorych v Brezne MUDr. Emilii Buckovej za jej prikladny pristup a velku starostlivost o nasho otecka Pavla Pancika, co naopak o MUDr. Janovi Venglarcikovi nie je mozne takto hovorit. Pre neho mame len jednu otazku: Aku to prisahu skladal? Velkym vzorom nech mu je MUDr. Emilia Buckova. Vam pani doktorka velmi pekne dakujeme a vazime si vasu pomoc.

Rodina Pancikova

...

Dakujeme primarovi oddelenia ARO Nemocnice s poliklinikou v Brezne MUDr. Janovi Mackinovi, vrchnej sestre a sestrickam za starostlivost o manzela Dusana Lasku z Cervenej Skaly.

Smutiaca rodina

...

Dvadsiateho prveho maja sa rodicia a deticky z Materskej skoly na Bastovej ulici v Zadnych Halnoch zucastnili na vylete do ZOO v Bojniciach. Podakovanie patri Pavlovi Rosikovi za penazny dar, ktory detom poskytol v takej vyske, aby mohli cestovat zadarmo. Keby pan Rosik videl tie detske tvare plne stastia, urcite by bol spokojny, ze doprial detom prezit pekne chvile a detsky usmev by mu bol odmenou za jeho ochotu a pomoc. Dufame, ze pan Rosik bude s materskou skolou spolupracovat aj v buducnosti. Uz davnejsie sme zverejnili dakovny clanok patriaci majitelovi Motor-stopu Erikovi Duhanovi za dary venovane nasej materskej skole. Spolupraca funguje aj nadalej, ale uz vdaka obcianskemu zdruzeniu Jasienok, ktoreho clenovia pripravili niekolko akcii pre deti v Halnoch. Podakovanie patri p. Duhanovi a p. Bartosovi, ale aj neclenom zdruzenia za to, ze v tejto uponahalanej dobe najdu v sebe ochotu a cas na to, aby sprijemnili detom mnoho chvil.

Kolektiv Materskej skoly na Bastovej 11 v Zadnych Halnoch

...

Z celeho srdca dakujem primarke Liecebne pre dlhodobo chorych v Brezne MUDr. Emilii Buckovej a vsetkym zdravotnym sestrickam za vzornu starostlivost o mojho syna Milanka.pocas hospitalizacie v oddeleni.

Matka Anna


Kam za kulturou

Rimskokatolicky farsky urad na Mazornikove v nedelu 29. juna o 15. h pozyva do amfiteatra pri fare na krestansky gospelovy koncert s nazvom Svojmu Bohu spievaj.

...

Okresna organizacia JDS v Brezne a Zakladna organizacia JDS v Bacuchu usporiadaju v sobotu 28. juna v Kulturnom dome v Bacuchu o 14. h 2. rocnik okresnej prehliadky spevackych suborov a solistov seniorov okresu Brezno. Sprievodnou akciou bude vystava rucnych prac seniorov (malovane obrazy, vysivky, drevene vyrobky).

...

Od 27. juna do 1. jula sa na nadvori a v stlpovej sieni Zvolenskeho zamku uskutocnia XXX. Zamocke hry zvolenske - operna cast. Blizsie informacie a rezervacia vstupeniek na c. tel: 4155715, 4125823, e-mail: umprev@bb.psg.sk.

...

Klub dochodcov Brezna v piatok 13. juna pripravil pre dochodcov mesta posedenie pri gulasi a branno-sportove hry s muzikou v prirode na strelnici v Podkorenovej. Podakovanie patri sponzorom: Marte Kaliskej - ovocie a zelenina, Janovi Maculovi - maso-udeniny, Jozefovi Flosnikovi a Ondrejovi Murinovi - chlieb a pecivo. O priebehu celej akcie bude vysielat radio Regina, Slovensky rozhlas B. Bystrica - Mgr. Marcela Cizova.

Anna Stanislavova

...

Miestny odbor Matice slovenskej v Pohorelej dakuje za financnu pomoc Nadacii Matice slovenskej, firme Gindura, s. r. o., Strojsmaltu, a. s., firme MERKT z Pohorelej, Domovu socialnych sluzieb z P. Mase, Pivovaru Saris, firme MONAREX, obcianskym zdruzeniam Volejbalovy spolok GAD a OPORA z Pohorelej, za medialne partnerstvo Markize, radiu Rebeca, STV, Horehroniu, Obecnemu uradu a Zakladnej skole v Pohorelej, ludovej hudbe Usvit, hudobnej skupine Druhy dych za pomoc pri organizovani 9. Majstrovstiev Pohorelej a sveta v koseni.

 ... 

Klub aerobiku v Brezne pri MSK Brezno v sobotu 28. juna pozyva do telocvicne Sokolovna na 9. rocnik aerobik-maratonu. Prezentacia je od 8. h a podujatie zacne o 8.30 h.
Sutazit sa bude v troch 50-minutovych kolach a v kategoriach: do 25 rokov a nad 25 rokov (podmienkou je najmenej desat sutaziacich v kazdej kategorii, v opacnom pripade sa kategorie zlucia). Startovne je 50 Sk.
So sebou si treba priniest tenisky, uterak a dobru naladu. 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT