24. JANUAR 2006 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 24. do 31. januara

Kino Mostar Brezno

26. so, 27. ne - Lovci dinosaurov (USA/NEM, MP/15, 19.30) - Dobrodruzny film, v ktorom zabitie motyla ohrozi existenciu celeho ludstva ...

Kino Panorama  Podbrezova

29. ne - Udatne kuriatko (USA, MP 16.3) - Ustipacna animovana rodinna komedia.

o 19.00  - Skriatok (CR, MP/12) - Komedia, nema groteska s B. Polivkom.

Kam za kulturou

  Folklorny subor Mostar v sobotu 28. januara o 19. h pozyva do restauracie Omega v Mestskom dome kultury v Brezne na XIII. Rydzoslovensky ples.
Vstupne: 690 Sk
Predpredaj: v TIKu, c. tel.:  611 4221.
   Pridte sa zabavit pri zivej ludovej hudbe FS Mostar.

. . .

   Zakladna organizacia Jednoty dochodcov Slovenska v Brezne vo stvrtok 16. februara o 14.30 hodine pozyva do koncertnej saly Zakladnej umeleckej skoly na Svermovej ulici 24 v Brezne na vyrocnu clensku schodzu (clensky prispevok 30 korun sa bude vyberat od 14. hodiny).
   Pozyvame aj ostatnych dochodcov mesta Brezna, aby prisli medzi nas a takto prispeli k aktivnej cinnosti organizacie, ktora sa snazi riesit problemy dochodcov.

. . .

  Zakladna umelecka skola v Brezne v piatok 27. januara o 17. h pozyva do koncertnej saly na KONCERT VAZNEJ HUDBY. Ucinkuju: Alexej Rosik (husle), Petr Nouzovsky (violoncelo), Matej Arendarik (klavir).

   Vstupne je dobrovolne.


Dakujeme ...

   Obcianske zdruzenie Folklorny subor Mostar v Brezne dakuje vsetkym svojim priaznivcom za pomoc a podporu v roku 2005. Osobitne dakuje mestu Breznu za vyznamnu financnu podporu v roku 50. vyrocia zalozenia suboru, primatorovi mesta a riaditelovi mestskeho kulturneho strediska za bezplatne poskytovanie priestorov na cinnost, Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne a redakcii Horehronia za spolupracu. Podakovanie patri vsetkym sponzorom a darcom 2 % z dane, zvlast Frantiskovi Draveckemu. 

...

   Uprimne dakujeme primarovi chirurgickeho oddelenia MUDr. Pavlovi Mrazovi a celemu kolektivu oddelenia - zeny, kolektivu chirurgickej ambulancie za prikladnu starostlivost o nasu obetavu a starostlivu mamu Jolanu Malcekovu pocas jej niekolkokrat opakovanej hospitalizacie. Osobitne dakujeme MUDr. S. A. Ianeczkovi a MUDr. P. Gleskovi za mily pristup k mame pocas jej zakernej choroby. Uprimna vdaka.

Rodiny Malcekova a Muranska

...

   Rok 2005 bol uspesny pre bezcov Michalovej a Pohronskej Polhory, preto im patri podakovanie, ako aj organizatorom pretekov na cele so starostami obci Mgr. Hyacintou Tyciakovou a Mgr. Jaroslavom Bercikom. Vsetkym prajem vela zdravia a uspechov v roku 2006.

(vr)


Biela stopa

   Organizacny vybor pripravuje 33. rocnik behu na lyziach Biela stopa, ktoreho start a ciel bude v Kremnici - Skalke.
   Sobota 11. februara: priami ucastnici SNP, start o 9.30 h, Mala Biela stopa, osem kategorii ziactva a styri dorastu, start o 10.00 - 14.00 h. Nedela 12. februara: beh na 48 a 25 km, pat kategorii muzov a rovnako aj zien, spolocny start o 9.30 h.
Prihlasky mozno zaslat prostrednictvom internetu na adresu: bskremnica@stonline.sk.
   Uz od predchadzajuceho rocnika organizatori z Banskej Bystrice pripravuju vytrvalostny beh na lyziach s tradicnym nazvom Biela stopa SNP. Sobota 11. februara: start/ciel Kraliky - lyziarsky stadion, trat 25 km, styri kategorie muzov a tri kategorie zien, hromadny start o 10.30 h. Blizsie informacie najdete na internetovej adrese: www.bielastopa.sk.
   V predchadzajucich rocnikoch Horehronci na Bielej stope nechybali. Organizatori predpokladaju, ze sa aj na tychto dvoch pretekoch zucastnia.

. . .

Mestsky sportovy klub Brezno
- rozsiruje otvaracie hodiny o skusobnu prevadzku ZMIESANEJ SAUNY, od 27. januara kazdy piatok od 16.30 do 18.30 hodiny;
- upozornuje, ze aktualne informacie o cinnosti a prevadzke sportovych zariadeni v jeho sprave najdete na adrese www.brezno.sk po kliknuti na sekciu kultura, sport, volny cas.

 . . .

 Skusky z polovnictva
   Okresna organizacia Slovenskeho polovnickeho zvazu v Brezne oznamuje priatelom polovnictva a prirody, ze usporiada pripravnu cast skusok z polovnictva. Zaujemcovia o skusku sa mozu prihlasit v okresnej organizacii na Namesti gen. M. R. Stefanika 20/15 v Brezne, kde im budu poskytnute podrobne informacie (c. tel.: 6115253).

 . . .

EUFORIA CLUB v piatok 27. januara o 20. h pozyva na TEQUILA PARTY
Tequila za super akciovu cenu
Hrat budeme v style LATINO HOUSE
Viac informacii na: www.empemusk.sk

. . .


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT