14. APRIL 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 13. do 20. aprila

Kino Mostar Brezno

16. pia - Novo (FR, MP/15, 19.30) - Eroticka drama.

17. so, 18. ne - Vyplata (USA, MP/12, 19.30) - Akcny thriller.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova

17. so, 18. ne - Snowboardista (FR, MP/12, 19.00) - Akcny film na pozadi ladovej scenerie. Premiera.

 

Kino Fabova hola Polomka

17. so - Streleny piatok (USA, MP/12, 20.00) - Nocna mora kazdej tinedzerky - zobudit sa ako vlastna matka. Komedia.

 

Kino Trangoska Valaska

14. st - Zelene peklo (Kanada, MP/12, 18.00) - Thriller s Johnom Travoltom.

 

Kam za kulturou

V ramci TEATRIADY Mestske kulturne stredisko v Brezne uvadza: 16. aprila o 18.00 vo dvore na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 - V DOME LASKOMERSKEHO - vystupenie najuspesnejsich recitatorov, 30. aprila o 18.00 na namesti - STAVIAME MY MAJE - tradicne ludove divadlo s DFS Stastne detstvo a FS Mostar, o 19.00 PRED VSTUPOM SLOVENSKA DO EUROPSKEJ UNIE - program umeleckych telies pri prilezitosti zaclenenia Slovenska do Europskej unie, ludova veselica, polnocny ohnostroj, 1. maja o 16.00 vo dvore na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 - VRABCIACI VO DVORE - detska sou, 3. maja o 19.00 v mestskom dome kultury - DRISLAKOVINY - kabaretny program skupiny Drislak, vstupne 130 Sk.

...

Bombura klub v Brezne pozyva: v sobotu 17. aprila o 20.00 na EJHLE (CR).

...

Centrum volneho casu v Brezne a obec Bacuch v stredu 21. aprila o 9.30 organizuju v Kulturnom dome v Bacuchu 14. rocnik okresneho kola sutaze v speve ludovych piesni ziakov zakladnych skol Slavik Slovenska. Sutaz bude sprevadzana vystavkou prac ziakov. Organizacny vybor okresneho kola Slavik Slovenska pozyva vsetkych milovnikov spevu ludovych piesni, aby prisli sutaziacich povzbudit.

...

V nedelu 25. aprila o 16.00 sa v rimskokatolickom kostole v Brezne uskutocni spolocny chramovy koncert Miesaneho spevackeho zboru mesta Agria - Grecko a Spevackeho zboru mesta Brezna; diriguju: Vlasssis Mastroyannis a Milan Pazurik; vstupne dobrovolne.

...

Obec Podbrezova v nedelu 25. aprila pozyva na 5. rocnik Jarnej slavnosti svateho Juraja v Lopeji na Dolnej ulici, ktora zacne o 10.00 slavnostnou svatou omsou v kostole sv. Juraja. Nebude chybat alegoricky sprievod a bohaty kulturny program.

...

BLAZNIVY APRIL
Penzion FANTAZIA
Michalova

od 9. aprila do 9. maja

Ti z vas, ktori budu v tomto case u nas vela jest a este viac pit, budu odmeneni a zaradeni do zrebovania o zaujimave ceny - romanticka vecera pre dvoch, volny vstup do sauny, masaz v hydroterapeutickej vani a o hlavnu cenu!!! 8-dnovy pobyt v Chorvatsku s polpenziou v penzione priamo pri mori v stredisku Novi Vinodolski!!!
Zrebovanie sa uskutocni 9. maja o 19. h.
Penzion Fantazia, Ul. Hradza 2, 976 57 Michalova
Tel: 6189327, www.ekfantazia.sk

...

Rozlucka so snehom v Kamennej chate pod Chopkom

V sobotu 17. aprila sa uskutocni zraz smutiacich milovnikov bieleho sportu na Chopku, t. j. vsetkych, ktori otupuju skaly v Deresskych muldach, oriezaju bucky na padakoch.
Ucast luciacich sa je spojena s divokymi kostymami a maskami, ktore v poobednajsich hodinach vyhodnotia. So snehom sa vsetci rozlucia zaverecnym zjazdom popri chate, kde najvyssim stupnom ohodnotia originalnost jazdy (ceny su vysoko motivacne...). Sutaziacich pride rozveselit ,,didzej Zbierka".
Povinnosti ucastnikov: maska, registracia ,,pretekarov", dodrziavanie pitneho rezimu.

...


Dakujeme ...

Organizatori Dna narcisov dakuju sponzorom Ing. Janke Vargovej a Ing. Jozefovi Flosnikovi, ktori kazdorocne ochotne spolupracuju.

...

Dakujem celemu kolektivu oddelenia ARO breznianskej nemocnice za pomoc pri navrateni do zivota, prikladnu starostlivost a za ludsky pristup k pacientom.

Miroslav Knapcok s r rodinou

...

Dakujeme vsetkym obcanom Mazornikova, ktori si k srdcu zobrali nasu vyzvu na jarne upratovanie sidliska. Chceme sa podakovat aj riaditelovi Technickych sluzieb Brezna Ing. Tomasovi Gabonovi za pochopenie a spolupracu v tejto akcii. Teraz v ovela cistejsom prostredi sa nam krajsie zije.

Deti z Mazornikova

...

Clovek je naozaj slobodny tym, co robi pre druhych." Prave pre tuto myslienku patri uprimne podakovanie ucitelom a ziakom Zakladnej umeleckej skoly v Brezne, ktori pre ziakov Specialnej zakladnej skoly v Brezne 30. marca zorganizovali koncert.
Lubozvucne melodie popularnych aj ludovych piesni, v ktorych nechybali ani skladby znamych hudobnych skladatelov, sa striedali s basnou Cierna ruza, ktora bola interpretovana v slovenskom, ale aj romskom jazyku. Vystupenie malo velky posluchacsky ohlas, o com svedcil aj burlivy potlesk, ktorym ziaci ocenili vsetkych ucinkujucich.

Mgr. Monika Kovalcikova
SZS Brezno


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT